Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vi begynder dog først, når du har accepteret det.

Indholdsområde

 
<< Tilbage til oversigt

Cirkelprogram 12 min 3


Dette er et moderat hårdt cirkeltræningsprogram. Du skal skiftevis være aktiv i 20 sekunder og holde pause i 10 sekunder. Brug pauserne til at blive klar til næste øvelse. I hver runde skal du lave 6 øvelser, og der er 4 runder i alt. Hele programmet tager 12 minutter.

Træningstid: 12 min
Antal øvelser: 6
Fold alle ud
/
Fold alle ind
Cross mountain climber
Beskrivelse

Sæt hænderne i gulvet med en skulderbreddes afstand. Hold en let bøjning i hoften. I en fjedrene hurtig bevægelse føres skiftevis det ene og det andet knæ frem mod den modsatte arm, så der hele tiden kun støttes på den fod, der er bagerst.

  Liggende benløft med 8-tals bevægelser 2
  Beskrivelse

  Lig på ryggen med armene ud til siden. Løft benene strakt og tegn 8-taller i luften med fødderne. Ét 8-tal er én gentagelse. Skift retning mellem hvert 8-tal.

   Sjippe
   Beskrivelse

   Sjip i højt tempo med forskellige kombinationer. Kan du ikke sjippe, så lav f.eks. løb på stedet som alternativ.

    Overkropsløft med armskift
    Beskrivelse

    Lig på maven med den ene hånd under hagen og den anden arm strakt væk fra kroppen. Løft overkroppen og indtag samme armstilling til modsat side og sænk derefter overkroppen. Gentag til modsat side.

     Sprællemand
     Beskrivelse

     Hop på stedet og land skiftevis med samlede fødder og armene ned langs siden og spredte fødder med armene strakt over hovedet.

      Armstrækninger på stole
      Beskrivelse

      Stå med fødderne på gulvet, kroppen ret og armene strakte på hver sin stol. Sænk overkroppen ved at bøje i albuerne indtil brystet er ud for hænderne. Pres kroppen tilbage til udgangsstillingen.